5 Kindle Kado Tips voor Sinterklaas

5 Kindle Kado Tips voor Sinterklaas

Delen is fijn

Nee, het past niet echt in een schoen, maar voor pakjesavond is een Kindle ereader het perfecte kado. Met de lancering van Amazon Nederland bijna een week geleden zijn nu alle Kindle ereaders vanuit Nederland te bestellen.

Om je een beetje te helpen heb ik een top 5 lijst met Kindle kado tips opgesteld voor Sinterklaas.

1. Kindle ereader

kindle voyage popup

Kindle Voyage

Nu Amazon in Nederland is, is het ook mogelijk om de nieuwste Kindle ereader van Amazon te bestellen. De Kindle Voyage is te bestellen vanaf EUR 189 via Amazon.de, met gratis verzenden naar Nederland.

Echter, de Kindle Voyage is helaas pas weer leverbaar vanaf 20 december. Dan is de goede oude Sint al weer het land uit. Mijn advies is, en zeker qua prijs- en kwaliteitsverhouding, om een Kindle Paperwhite te kopen.

Voor slechts EUR 99 kan je de Kindle Paperwhite bestellen bij Amazon.de (EUR 124 bij Amazon.co.uk) inclusief gratis verzending naar Nederland. Voor EUR 59 is de Kindle 6, het basis instap model, te koop. Gezien de geringe prijsverschil met de Kindle Paperwhite, blijf ik bij mijn advies om een Kindle Paperwhite te kopen.

Ben je alsnog niet overtuigd om overstappen op een Kindle ereader, dan zijn er genoeg alternatieven.

2. Kindle beschermhoes

Amazon Kindle Paperwhite Lederen Beschermhoes

Kindle beschermhoes

Krassen zijn vaak niet te voorkomen. Op onze telefoons, horloges, maar ook op onze ereaders. Om deze reden heb ik altijd vanaf dag 1 het advies gegeven om je ereader te beschermen met een beschermhoes.

De beschermhoezen worden niet vermeld op de Amazon.nl website, maar zijn wel degelijk te koop bij o.a. Amazon.de en Amazon.co.uk.

Bijvoorbeeld, voor de Kindle Paperwhite ereader heeft Amazon zijn eigen beschermhoes te koop voor slechts EUR 27. De beschermhoes is beschikbaar in 7 kleuren en pas strak om de ereader heen.

Een absolute aanrader voor wie zuinig wilt zijn met zijn ereader.

3. Kindle power oplader

amazon kindle powerfast oplader

Amazon PowerFast oplader

De Kindle ereader wordt standaard geleverd met een USB kabel waarmee je je ereader kan opladen. Opladen via een wand contact doos gaat echter niet. Om deze reden verkoopt Amazon ook een speciale oplader welke je Kindle ereader in de kortste keren weer volledig oplaadt.

De Kindle PowerFast oplader wordt verkocht door Amazon.de voor EUR 19.99 en is te gebruiken in Nederlandse stopcontacten.

4. Bol.com ebook cadeaubon

bol ebook cadeaubonHelaas is het niet mogelijk om iemand een ebook kado te doen. Niet via Amazon, maar ook niet via Bol. Bol daarentegen biedt wel een Bol.com Ebook Cadeaubon aan. Een perfect kado voor nieuwe eigenaren van een ereader.

Vergeet niet direct gebruik te maken van de lopende 70% korting actie bij Bol.com op alle Nederlandse eboeken.

5. Kindle Unlimited abonnement

Mocht je ooit je Amazon Kindle ereader via Amazon.com hebben gekocht, of ben lees je grotendeels Engelse boeken, dan is een Kindle Unlimited abonnement een geweldige oplossing.

Voor $9.99 per maand heb je toegang tot een zeer ruime collectie van Kindle boeken op Amazon.com en audioboeken van Audible.com, direct vanaf je Kindle ereader of app. Lees en luister zoveel je wilt voor een vast bedrag per maand, je betaalt dus niet meer per (audio)boek.

Let op, Kindle Unlimited werkt alleen als je de landeninstelling van je Amazon account op United States zet, en dus gebruikt maakt van een echt of vals Amerikaans postadres.

Amazon.de en Amazon.co.uk hebben ook Kindle Unlimited abonnementen, maar deze geven je alsnog geen toegang tot de boeken beschikbaar op Amazon.nl

Advertentie