Amazon demonstreert de nieuwe Kindle Paperwhite ereader [VIDEO]

Amazon demonstreert de nieuwe Kindle Paperwhite ereader [VIDEO]

Delen is fijn

Amazon demonstreert de nieuwe Kindle Paperwhite ereader in een video op Youtube.com. De video zelf is al een maand oud, maar het laat goed zien wat je allemaal kan verwachten in de tweede versie van de Kindle Paperwhite ereader.

Amazon demonstreert de nieuwe Kindle Paperwhite ereader

In de video zelf is te zien hoe de Kindle Paperwhite ereader vernieuwd is, met o.a.:

  • de snellere reactie tijden van de touchscreen
  • de werking van de Page Flip functionaliteit
  • de nieuwe integratie van je Goodreads account
  • hoe Smart Lookup werkt met integrale woordenboek, X-ray, en Wikipedia integratie
  • de Vocabulary Builder waarmee je op een speelse wijze je woordenschat kan vergroten
  • Kindle Freetime waarmee je als ouder kan bepalen welke boeken je kinderen kunnen lezen en bij kan houden hoeveel ze lezen

Software Upgrade voor Kindle Paperwhite ereader

Het is nog onduidelijk hoeveel van de nieuwe functies van de nieuwe Kindle Paperwhite ereader beschikbaar zullen worden voor eigenaren van de eerste generatie. Er is op het internet nog weinig te vinden over een mogelijk firmware update van de Kindle Paperwhite ereader en op welke versies dit betrekking zal hebben.

In het verleden zijn firmware updates voor de Kindle zelden gebruikt om nieuwe functies toe te voegen, althans, niet met de mate waarin de nieuwe Kindle Paperwhite ereader deze met zich mee zal nemen.

Amazon Kindle Paperwhite ereader Demonstratie Video

Nieuwe Kindle Paperwhite ereader kopen?

Dat is de hamvraag. Mijn advies zou luiden om dit alleen te doen als je nog met een niet-Paperwhite versie van Kindle aan het lezen bent. De stap van eerste naar tweede generatie Kindle Paperwhite ereader is te klein en is het geld simpelweg niet waard. Amazon heeft een reputatie om bijna elk jaar een nieuwe Kindle ereader op de markt te brengen. Kan je het geld missen en kan je je ouder Kindle Paperwhite ereader doorverkopen, dan zou ik het persoonlijk nog wel overwegen.

Toch interesse in de nieuwe Kindle Paperwhite ereader? Bestel hem dan direct op Amazon.com (wordt verzonden naar Nederland)

Advertentie