Amazon Instant Video naar Duitsland en Engeland

Amazon Instant Video naar Duitsland en Engeland

Delen is fijn

Het is een drukke geweest met berichten van Amazon. Na de start van de online verkoop van de Kindle ereaders in Brazilië is de verkoop nu ook gestart in Zuid Afrika.

Amazon Instant Video naar Europa

Vandaag bereikte mij nog groter nieuws, namelijk dat Amazon eindelijk van start gaat met Amazon Instant Video diensten in Europa. Voorlopig zullen de diensten alleen beschikbaar zijn voor Amazon Prime klanten in Duitsland en Amerika, Amazon’s grootste markten buiten Amerika.

Uit recente cijfers blijkt dat de groei in de Amerikaanse markt eruit is. Duitsland en Engeland hebben in het afgelopen jaar een duidelijke groei gezien van respectievelijk 20.7% en 12.5%. In feite is de productbesteding van Duitse consumenten bij Amazon 2 keer toegenomen t.o.v. voorgaande jaar.

Gratis Kindle boeken

Heeft Amazon Prime nu ook voordelen voor Kindle ereader eigenaren? Amazon Prime leden genieten in Duitsland en Amerika al enige tijd van de Kindle-bibliotheek. Met deze bibliotheek kunnen bezoekers gratis Kindle boeken lenen via hun Kindle ereaders.

Zelf wacht ik met smart op de verdere uitbreiding van Amazon naar Nederland en vooral met de diensten zoals Amazon Prime, Instant Video, maar vooral ook de Kindle-bibliotheek.

Bezit je geen Kindle?

Hoewel Amazon in Nederland nog geen online winkel heeft is het voor Nederlanders zeker mogelijk om een Kindle ereader te kopen. Het bestel proces is vloeiend en het bedrag dat je betaalt is vergelijkbaar wat je in Nederland voor een Sony of Kobo ereader zou betalen.

Invoerrechten moeten wel betaald worden voor een Kindle ereader, maar Amazon houdt hier rekening mee en berekent deze kosten al direct met de consument. Je hoeft dus nergens meer aan te denken enkel het genieten van je Amazon Kindle ereader.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Amazon Kindle ereader? Ik geef je geen ongelijk. In vergelijking tot de Sony en Kobo ereaders is de gebruikers ervaring van een Kindle suprieur. Wees bereid op de komst van Amazon Nederland! Kindle kopen? Kijk dan snel hier in mijn overzicht.

Advertentie