Amazon Kindle ereader Kopen via Amazon.co.uk

Amazon Kindle ereader Kopen via Amazon.co.uk

Delen is fijn

Er komen regelmatig vragen van bezoekers over waarom de Amerikaanse Amazon website wordt aangeraden als de website om je Amazon Kindle ereader te kopen in plaats die in de UK, oftewel Engeland. De Amazon.co.uk website staat het namelijk niet toe om een Amazon Kindle ereader te versturen naar een adres buiten de UK.

Amazon Kindle ereader Kopen via Amazon.co.uk

Het lijk natuurlijk logischer om de Amazon Kindle vanuit de UK te bestellen, omdat het land i.v.m. verzendkosten eenmaal dichterbij ligt en dus voordeliger zou moeten zijn.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het soms juist goedkoper zijn om dit vanuit Amerika te doen i.v.m. de wisselkoers welke vaker dan niet gunstiger is tussen de Euro en de Dollar, dan de Euro en de Pond.

Bij het laden van de Amazon Kindle ereader product pagina, krijg je de volgende melding te zien.
Amazon Kindle kopen vanuit UK meldingBezoekers krijgen een link naar de Amazon.com website en het advies om daar de Amazon Kindle te kopen omdat deze wel naar o.a. Nederland verzonden kan worden.

Mocht je willen weten hoe je alsnog een Amazon Kindle vanuit Amerika kan bestellen, lees dan “Een Amazon Kindle kopen bij Amazon.com“.

Ben je ongeduldig geworden en wil je direct een Amazon Kindle kopen, ga dan direct naar de website van Amazon.com.

Advertentie