Een Kindle ereader of Fire uit de muur trekken?

Een Kindle ereader of Fire uit de muur trekken?

Delen is fijn

Twee weken geleden tijdens de CES beurs in Las Vegas kwamen enkele Amerikaanse bloggers van Geekwire een kiosk tegen waar je Kindle Paperwhite ereaders en Kindle Fire tablets kon kopen.

Het FEBO effect maar dan met tablets en ereaders is zeker uniek. Ik kan met niet herinneren dat ik ooit ergens een soortgelijk apparaat heb gezien met bijvoorbeeld iPods e.d.

Kindle Kiosk, de fotos

Een goede blogger neemt altijd fotos en zo ook de bloggers van Geekwire.

De fotos laten duidelijk zien hoe de Kindle Paperwhite ereaders en Kindle Fire tablets tentoongesteld zijn op de luchthaven van Las Vegas. Accessoires, zoals een Kindle cover, waren ook te koop.

Zal Amazon Nederland ook ooit kiosken plaatsen?

Het is niet geheel duidelijk of het hier gaat om een eenmalige actie of een project van Amazon. Er zijn ooit wel eens geruchten rond gegaan dat Amazon kiosk bedrijven wilde opkopen. Hoe deze plannen nu zijn veranderd met de test met Kindle apparaten zoals de Kindle ereaders en Kindle tablets weet niemand.

Op het internet zijn er verder geen meldingen gedaan van Kindle Kiosken in Amerika, of ergens anders op onze aardbol. Dan is er ook nog de vraag, hoeveel haast of noodzaak zou je moeten hebben om zo’n dure aankoop ‘uit de muur’ te doen?

Kindle Kiosk – Geen vlekkeloze ervaring

Op de luchthaven van Las Vegas, na CES, maakte Amazon gebruik van een huur kiosk van het bedrijf Zoom Systems. De bloggers van Geekwire schrijven dat hun ervaring met de Kindle Kiosk niet zonder problemen ging. Het menuscherm reageerde erg traag en soms helemaal niet.

Het was ook niet mogelijk om in te loggen in je Amazon account tijdens de aankoop. Dit betekent dat de Kindle ereader of Kindle tablet nog ingesteld moet worden na aankoop. Eigenaren van een Kindle ereader of Kindle tablet weten uit ervaring dat deze altijd staan ingesteld op je Amazon account bij ontvangst.

Lees over de rest van der ervaringen van de Geekwire bloggers

Advertentie