Geruchten nieuwe Kindle Paperwhite halt verkoop

Geruchten nieuwe Kindle Paperwhite halt verkoop


Warning: Missing argument 3 for snp_create_popup(), called in /home/vitaluc0/public_html/kindleboeken.nl/wp-content/plugins/arscode-ninja-widget/arscode-ninja-widget.php on line 33 and defined in /home/vitaluc0/public_html/kindleboeken.nl/wp-content/plugins/arscode-ninja-popups/arscode-ninja-popups.php on line 1449
Delen is fijn

Al enkele weken gaat er een gerucht dat Amazon alweer werkt aan een nieuwe Kindle Paperwhite ereader.

Waar veel twijfel over is is wanneer deze Kindle Paperwhite 3e generatie daadwerkelijk door Amazon gelanceerd zal worden.

Kindle Paperwhite 3e Generatie Features

Naast de verbeteringen die ik in een eerder geschreven artikel heb toegelicht:

  • Een scherm met hogere resolutie (van 212ppi naar 300ppi)
  • Nieuwe typografie (lettertypes)
  • Nieuwe body (knijpbare randen)

…gaan er ook geruchten over 3 nieuwe aanpassingen aan de Kindle ereader.

In enkele artikelen op het internet is te lezen hoe Amazon hoogst waarschijnlijk van plan is om het scherm te vervangen. De huidige scherm, van plastic zal vervangen worden door een van glas met een matte afwerking.

De tweede verbetering betreft het gewicht van de Amazon ereader. De 3e generatie zal naar verluidt lichter wegen dan zijn voorganger door beter gebruik te maken van nieuwe materialen.

De derde verbetering betreft de instellingsmogelijkheden van de schermverlichting.

Wanneer komt de Kindle Paperwhite 3e Generatie?

Het zou vreemd zijn als Amazon slechts enkele maanden na de release van de Kindle Paperwhite 2e Generatie alweer een nieuwe variant op de markt zou brengen. Maar goed, het blijft Amazon en wie zijn wij om kritiek te leveren op zo’n internet gigant.

Het is begrijpelijk dat recente eigenaren van de Kindle Paperwhite 2e Generatie zich misschien benadeeld zullen voelen, maar deze ontwikkelingen en activiteiten zien we vaker, vooral bij bedrijven zoals Samsung en Apple.

Er is helaas geen touw aan vast te knopen wanneer Amazon zijn nieuwe ereader zal lanceren, sommigen zeggen eind van het jaar, anderen weer in het 2e kwartaal van 2014. Wel zijn er een paar tekens zichtbaar dat de geruchten van de nieuwe Kindle Paperwhite 3e Generatie een licht negatief effect heeft op de huidige verkoop.

De huidige Kindle Paperwhite 2e Generatie blijft te koop, inclusief verzend- en invoerkosten voor omgerekend €142 bij Amazon.

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste weten wanneer Amazon de nieuwe Kindle Paperwhite 3e Generatie lanceert? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief.

Ik verstuur geen spam, ik heb er net zo'n hekel aan als jij.

Advertentie