Gratis Kindle boeken bij Amazon.com

Gratis Kindle boeken bij Amazon.com

Delen is fijn

Wie is er niet nieuwsgierig naar… gratis kindle boeken voor je Amazon Kindle ereader. Ze bestaan echt. En hoewel er geen gratis Nederlandse Kindle boeken of grote kaskrakers tussen zitten, is er genoeg leesvoer te vinden voor niks.

Op het moment van schrijven waren er 4131 gratis Kindle boeken te vinden met een beoordeling van 4 sterren of meer op Amazon.com. Dat is niet niks. Gratis leesvoer, al dan wel in het Engels, maar toch, het zet je niks terug in tijden van crisis.

Een gratis Kindle boek moet je als nog ‘kopen’. Via het’1-click buy’ systeem van Amazon levert dit echter geen problemen op. Natuurlijk zijn gratis Kindle boeken ook aan te schaffen via de Kindle ereader zelf.

Amazon Buy now with 1-Click

Het is een gegeven dat je hier niet de nieuwe boeken van John Grisham, Dean Koontz, Tom Clancy of Stephen King zal vinden, maar voor mensen die nieuw zijn met het lezen met een ereader of bestellen via Amazon is dit een ideale mogelijkheid om een gevoel te krijgen van het geheel.

Wat me wel is opgevallen is dat hoewel niet alle Kindle boeken in papiervorm te verkrijgen zijn, die boeken die wel in papiervorm beschikbaar zijn ook wel redelijk van kosten. Onderstaande voorbeeld laat zien dat je $10 moet betalen voor de gedrukte versie van ‘A Previous Engagement‘. Zou die een ‘gratis Kindle boek’ actie van de schrijver zijn om wat meer bekendheid te creeĆ«ren? Het lijkt me van wel, maar wat een geweldig platform om dat ook op te doen.

Gedrukte versie kost $10Het is zeker aan te raden om af en toe in de Kindle boeken grabbelton bij Amazon.com te kijken. Gratis Kindle boeken zijn zeker niet schaars en hoewel er nog geen gratis Nederlandse Kindle boeken beschikbaar zijn, zal dit vast wel veranderen op het moment dat Amazon in Nederland van start gaat.

Bekijk alle gratis Kindle boeken

Advertentie