Kindle boeken beoordelen

Kindle boeken beoordelen

Delen is fijn

Nadat we Kindle boeken kopen en uitlezen kunnen we makkelijk onze mening van het boek delen met anderen. Dit kan d.m.v. de ingebouwde Rate & Share, beoordeel en deel, functie in de Amazon Kindle ereader.

Na het uitlezen van Kindle boeken, wanneer de vooruitgangsmeter op 100% staat, kunnen we nog een blad verder gaan en komen we een pagina tegen welke door Amazon gegenereerd wordt. Op deze pagina kunnen, zoals we boven hebben gemeld, beoordelen en delen, maar krijgen we ook een overzicht te zien van o.a.:

  • Klanten die dit boek kochten, kochten ook
  • Meer boeken van deze schrijver

Beoordeel een Kindle boek

Na het lezen van je Kindle boek zal je dus uiteindelijk de volgende afbeelding te zien krijgen.

Kindle boek beoordelen

Klik op ‘Rate this book’ om het beoordelingsformulier op te roepen.

Kindle boek beoordelen velden

Met de bewegingsknop kan je je scoren aanpassen. Voor een slechte Kindle boek beoordeling klik je naar links, voor een goede beoordeling klik je naar rechts.

Na het geven van een Kindle boek beoordeling heb je de keuze om de beoordeling op te slaan, of om om te slaan en te delen. Het delen geschiedt via de eerder ingevoerde Facebook en Twitter instellingen.

Kindle boeken beoordelingen delen

Als je je beoordeling gaat delen, dan kan je, zoals Facebook en Twitter dit toestaan, een tekst mee geven.

Kindle boek beoordelen tekst

De tekst mag niet lang zijn. Amazon voegt zelf een link toe naar het boek die je net hebt beoordeeld. De tekst is geheel aan te passen. Als je klaar bent klik je op ‘Share’.

Aanbevelingen van Amazon

Amazon geeft je na het uitlezen van een Kindle boek een lijst van boeken. Deze lijst bevat Kindle boeken welke andere lezers, die hetzelfde boek als jij hebben gekocht, ook hebben aangeschaft in de Amazon Kindle Book Store.

Een voorbeeld van deze pagina kan je hier zien.

[button link=”http://www.amazon.com/gp/product/B0051QVF7A/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=kindleboeken-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0051QVF7A” size=”xl” color=”green” text=”light”]Nog steeds geen Kindle? Kijk snel op Amazon[/button]

Advertentie