Kindle Boeken 50% Goedkoper

Kindle Boeken 50% Goedkoper

Delen is fijn

Bij toeval ben ik er achter gekomen hoe je je Kindle boeken goedkoper kan kopen bij Amazon.com door een simpele wijziging in je account instellingen.

Na het lezen van het gratis boek Desolate, door Robert Brumm Jr., wilde ik heel graag het tweede deel lezen. Eenmaal op Amazon.com aangekomen, kwam ik het volgende bericht tegen.

Amazon Kindle Desolate 2

Amazon Kindle Desolate 2 niet beschikbaar in EU

Ik mocht het boek niet kopen omdat ik in Europa woonachtig was. Een tooltip gaf aan dat ik mijn instellingen kon wijzigen via mijn account. Ik wilde dit testen.

Wijzigen van je Country Settings

Je account settings, met name Country Settings kan je wijzigen als volgt:

  1. Login in je Amazon.com account
  2. Ga naar ‘Manage Your Kindle’
  3. Klik links onder ‘Your Kindle Settings’ op Country Settings (link)

Op deze pagina zal je zien dat je Nederland hebt ingesteld als je land. Rechts daarvan onder het kolom Actions klikken op Change. Er verschijnt een popup waar je een Amerikaans post adres kan invoeren. Gebruik een tool als FakeUSAddress.com om een fake adres te genereren. Amazon voert hier geen controles op en dit adres staat los van de rest van je account.

Amazon Kindle Country Settings

Amazon Kindle Country Settings – Vul hier je nep adres in

Nu kan je Kindle boeken kopen die normaal niet voor je beschikbaar zijn vanuit Europa.

Goedkoper Kindle boeken kopen

Er viel me echter nog iets op. Na het wijzigen van mijn Country Settings, leken vele Kindle boeken ook ineens goedkoper. Na een kleine test, het wijzigen van mijn Country Settings, kon ik dit bevestigen. Zie hier de voorbeelden van het boek WOOL van Hugh Howey.

Amazon Kindle Wool - NL prijs

Amazon Kindle versie van Wool met prijs voor Nederland

Amazon Kindle Wool - USA prijs

Amazon Kindle versie van Wool met prijs voor Amerika

Je ziet duidelijk dat de prijzen flink verschillen. $9 als je vanuit Europa ‘bestelt’ en slechts $6 dollar als je vanuit Amerika bestelt.

Een besparing van 50% door je Country Setting aan te passen!

Succes met jullie aanpassingen en veel plezier met jullie Kindle! Heb je nog geen Kindle? Lees hier hoe je deze vanuit Nederland kan bestellen.

Pas je Country Settings nu aan

Advertentie