Kindle ereader Kopen? Vergeet de Cover niet!

Kindle ereader Kopen? Vergeet de Cover niet!

Delen is fijn

Een Amazon Kindle ereader kopen doen we niet dagelijks, daarom is het aan te raden om je Amazon Kindle ereader te beschermen tegen o.a. krassen met een Amazon Kindle Leathered Cover of een van de vele andere beschermhoezen van merken zoals Belkin, Marware en Jivo.

Krassen op je Amazon Kindle ereader scherm zijn makkelijk gemaakt en zoals je hieronder kan zien staan ze snel uit op je eInk scherm.

Amazon Kindle Krassen

Krassen zijn snel gemaakt, makkelijk te voorkomen.

Amazon Kindle Leathered Cover

De Amazon Kindle Leathered Cover biedt een uitkomst om je Kindle ereader te beschermen. Hij is beschikbaar in twee variaties **:

  1. Lederen Cover
  2. Lederen Cover met Ingebouwde leeslamp
** Kindle 3 Keyboard Covers zijn nog wel leverbaar, zie hiervoor deze link

Beide varianten zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer.

De twee variaties zijn uitgerust met een zachte voering aan de binnenkant welke je Amazon Kindle ereader goed beschermt tegen krassen.

Amazon Kindle Case Zachte Voering

Zachte voering ter bescherming van je eInk scherm.

Ook is de Amazon Kindle Leathered Cover voorzien van een elastiek binder waarmee je de cover kan afsluiten.

Amazon Kindle Case Binder

Elastieke binder houdt cover stevig samen.

Al met al biedt de Amazon Kindle Leathered Cover veel bescherming en hindert het leescomfort niet. De prijzen zijn echter wel redelijk hoog. Voor de variante zonder leeslamp betaal je op het moment van schrijven al $39.99, terwijl de variante met leeslamp je $59.99 terugzet. Beide prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Ingebouwde Leeslamp

Zoals eerder gemeld, komt de duurdere versie van de twee met een ingebouwde leeslamp. Deze leeslamp is te vinden in de linkerbovenhoek van de achterkant van de cover.

Amazon Kindle Case Ingebouwde Leeslamp locatie

Leeslamp in opgeborgen stand, achter op cover.

De leeslamp moet je uit de cover trekken zodat deze met een kleine hoek in een positie komt te staan waarbij hij je Amazon Kindle ereader goed kan verlichten.

Amazon Kindle Case Ingebouwde Leeslamp

Leeslamp in uitgestrekte stand.

Het licht, van het type LED, wordt geactiveerd wanneer je je ereader aanzet. Het licht trekt namelijk zijn stroom van de Amazon Kindle zelf. Wanneer je de Amazon Kindle Leathered Cover om je ereader plaatst sluit je hem als het ware aan aan je Kindle ereader zelf. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over extra batterijen voor je leeslamp.

Amazon Kindle Case Ingebouwde Leeslamp Aan

Leeslamp trekt zijn stroom van de Amazon Kindle zelf.

Wil je zelf ook een Amazon Kindle ereader kopen? Lees hier hoe dat kan vanuit Nederland.

Advertentie