Kindle iPad Store toevoegen op de Home Screen

Kindle iPad Store toevoegen op de Home Screen

Delen is fijn

Het toevoegen van de Kindle iPad Store op de Home Screen is vrij makkelijk. Wanneer je de link van de Kindle iPad Store hebt geopend in Safari op je iPad ben je er eigenlijk al bijna. Volg de volgende 4 stappen om een mooi icoon op je Home Screen te krijgen waarmee je snel de Kindle iPad Store kan openen.

Stap 1: Open de Kindle iPad Store op je iPad met de volgende link amazon.com/iPadKindleStore. Daar zal je de volgende venster zien verschijnen met instructies over hoe je de Kindle iPad Store kan toevoegen. Klik op de aangegeven icoon.

Stap 2: Na het klikken op de icoon zal een menu verschijnen. Afhankelijk van de taal instelling van je iPad zal je hier een lijst met opties zien. Klik op de optie ‘Add to Home Screen’.

Stap 3: Je krijgt nu een voorbeeld te zien van hoe de icoon er uit zal zien. Geef de Home Screen snelkoppeling een naam en klik op ‘Add’.

Step 4: Niet echt een stap, maar na het klikken op ‘Add’ zal het icoontje op je Home Screen te zien zijn. Nu kan je op elk moment de Kindle iPad Store openen in Safari via deze snelkoppeling.

Advertentie