Nieuwe Kindle 6 ereader te koop vanuit Nederland

Nieuwe Kindle 6 ereader te koop vanuit Nederland

Delen is fijn

Vorige week heb ik jullie laten weten dat Amazon binnenkort van start gaat met de Kindle Voyage. De Kindle Voyage luidt weer een nieuwe fase in van Amazon ereaders welke ook te koop zullen zijn voor consumenten in Nederland en België.

De prijskaart van de Kindle Voyage is nogal fors. Voor de WiFi variant van deze nieuwe ereader moet je meteen $219 betalen, exclusief verzend- en importkosten. Gelukkig zijn er andere opties qua ereaders bij Amazon.

Nieuwe Kindle 6 ereader te koop vanuit Nederland en België

kindle 6 te koop vanuit Nederland en BelgieAmazon heeft er altijd voor gezorgd dat er een basis versie, een instap model, wordt uitgebracht van al zijn ereaders. Samen met de lancering van de Kindle Voyage heeft Amazon nu ook de 6e generatie Kindle ereader uitgebracht.

Deze 6e generatie ereader, de Kindle 6, kost slechts $99 en wordt probleemloos binnen enkele dagen bij je afgeleverd. Deze nieuwe versie van de Kindle ereader lijkt in vele opzichten erg op de Kindle Paperwhite, maar dan zonder verlicht scherm.

De Kindle 6 komt met touchscreen en 2 keer zoveel opslag als de Kindle 5, zijn voorganger. Ook is de Kindle 6 20% sneller in het bladeren dan de Kindle 5. Al met al een mooie ereader voor de beginnende digitale lezer.

Koop de Kindle 6 vandaag nog. De levering is vaak binnen 3 werkdagen!

Voor €116 snel de Amazon Kindle in huis

Amazon Kindle 6 verzendkosten en invoerkostenDe Kindle 6 kost dan wel $99, maar als je deze vanuit Nederland of België bestelt moet je ook nog rekening houden met verzendkosten en het betalen van invoerrecht.

Rechts zie je een kostenoverzicht voor het kopen van een Kindle 6 bij Amazon.com met verzending naar Nederland. Omgerekend met de koers van vandaag komt dat neer op €116.

Lees nu meer over de Kindle 6.

Nederlandse boeken op je Kindle ereader

Vaak krijg ik vragen van lezers van mijn blog of het mogelijk is om Nederlandse boeken op je Kindle ereader te zetten.

Naast het feit dat de Kindle perfect is voor het kopen en lezen van eboeken welke door Amazon aangeboden wordt, is het mogelijk om Nederlandse boeken op je Kindle te plaatsen.

Hoewel de werkwijze hiervoor ‘controversieel’ genoemd kan worden kan je via een gratis programma, Calibre, boeken in het formaat epub (in gebruik door Sony en Kobo ereader) om te zetten naar het formaat .mobi (in gebruik door Amazon).

Leer meer over hoe je Nederlandse boeken op je Kindle kan zetten.

Advertentie