Verkoop Kindle Voyage gestart bij Amazon.co.uk

Verkoop Kindle Voyage gestart bij Amazon.co.uk

Delen is fijn

Nu is het nieuws dat Amazon.co.uk gestart is met de verkoop van de Kindle Voyage ereader niet al te spannend voor Kindle ereader fans in Nederland en België, omdat deze niet vanuit Engeland niet te bestellen (is nu wel te bestellen) is, maar belangrijk is het wel. We leggen uit waarom.

Stap dichtbij Nederland, en de rest van de wereld

We weten uit ervaring dat alle Kindle ereader ooit te koop zullen zijn voor fans in Nederland en België. Nu Engeland de verkoop heeft gestart lijkt het moment voor ons ook dichterbij te komen.

De Kindle Voyage wordt al door vele experts uitgeroepen als de nieuwe maatstaf voor ereaders. Kobo kan dus, volgens de experts, veel van Amazon leren.

Kindle Voyage of Kindle 6

kindle 6 te koop vanuit Nederland en Belgie

Kindle 6, zeer betaalbaar

Nu moet je je natuurlijk wel afvragen, is de Kindle Voyage gewoon iets ‘teveel’ qua ereader. Terwijl tablets goedkoper worden, lijkt Amazon zijn ereaders alleen maar duurder te maken. Een goed, en zeer adequaat instap model is er gelukkig ook in de vorm van een Kindle 6.

Het voordeel van de Kindle 6 is is dat hij nu al te bestellen is vanuit Nederland en België. Zoek je toch nog een beetje meer luxe voor een scherpere prijs, dan is de Kindle Paperwhite 2 altijd een goede optie. Het grote verschil zit hem vooral in het scherm, welke bij de Kindle Paperwhite verlicht is.

Kindle in Nederland, is het de moeite waard?

Veel mensen vragen of het niet zonde is om een Kindle ereader te kopen terwijl Amazon zich nog niet heeft gevestigd in ons land. “Nee” zeg ik dan vaak. Het is namelijk erg makkelijk om Nederlandse digitale boeken op je Kindle ereader te zetten. Het is een kwestie van tijd voordat Amazon in Nederland Amazon is in Nederland is… wees voorbereid met de Kindle ereader, toch wel een van de beste ereaders ooit ontwikkeld.

Mocht je alsnog twijfelen, schrijf je dan minimaal in voor ons nieuwsbrief, dan maak je automatisch kans op een Kindle 6 ereader . Aan het einde van deze maand zullen we de winnaar bekend maken.

Lees hier meer over de verschillende Kindle ereaders

 

Advertentie